Coach maakt UFC-vechtster zwanger! Schopt haar uit team
Home / Nieuws / Coach maakt UFC-vechtster zwanger! Schopt haar uit team

Coach maakt UFC-vechtster zwanger! Schopt haar uit team

Coach maakt UFC-vechtster zwanger! Schopt haar uit team

Viviane Pereira (27), voormalig UFC strogewicht deelt verontrustende details over haar voormalige coach. De man maakte haar zwanger en schopte de vechtster daarna uit zijn team. Pereira werd in 2018 ontslagen uit de UFC na drie gevechten.

De afgelopen maanden waren zwaar voor voormalig UFC-stroweight Viviane Pereira. In een recent interview onthulde de vechtster dat ze uit haar team was gezet nadat ze haar coach, Marcos Batista, had verteld dat ze zwanger was van zijn kind.

Vanaf 15 jaar aan het daten

,,Ik had deze zwangerschap niet verwacht. Toen ik (Batista. red.), vertelde dat ik zwanger was, zei hij meteen dat hij het niet wilde en blokkeerde ons van alles, schopte me uit het team”, zegt Pereira. ,,Hij ontwijkt nog steeds gerechtelijke aanwijzingen en komt niet opdagen in de rechtbank. Het is best ingewikkeld. Hij heeft mij of de baby nooit geholpen.”

Pereira beviel in december van haar zoon en had sinds juni 2019 niet meer gevochten bij Invicta 35, waar zij na haar UFC carrière tekende. ,,Ik begon te trainen bij Batista toen ik ongeveer 12 was, en we begonnen te daten toen ik 15 was, en alles was in orde”, aldus Pereira. ,,Maar toen veranderde hij plotseling volledig. We hebben bijna 12 jaar samen doorgebracht.” Batista weigerde commentaar te geven op de zaak.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page