Coach Conor McGregor doet verrassende uitspraak: 'Dit is niet gezond' Nieuws
Nieuws

Coach Conor McGregor doet verrassende uitspraak: 'Dit is niet gezond'

Coach Conor McGregor doet verrassende uitspraak: 'Dit is niet gezond'

De coach van Conor McGregor denkt niet dat de Ierse UFC-ster weer zal vechten als lichtgewicht. Nu McGregor ruim 85 kilo weegt zal hij rond dit gewicht willen vechten, extreem afvallen is geen optie meer.

Voormalig UFC-kampioen in twee divisies McGregor behaalde titels in de vedergewicht en lichtgewicht divisies. Maar zijn coach denkt niet dat hij nog in een van die gewichtsklassen zal vechten. McGregor is zeker zwaarder geworden, hij zei onlangs dat hij 85 kilo weegt. Hij plaatste foto's op Instagram waarop zijn spiergroei te zien is.

,,Je hebt misschien enkele extreme foto's van Conor gezien van jaren geleden, toen hij vocht in de lagere gewichtsklassen in de UFC. Het afvallen was erg extreem en ze werden allemaal gedaan onder de ogen van een medische professional. Maar Conor zal nooit meer teruggaan naar die gewichtsklassen", zei coach John Kavanagh in een recente live-video op Instagram.

Nooit meer doen

,,Het is niet gezond en ook niet voor de lange termijn. Ik zou je willen aanmoedigen om naar zijn recentere foto's te kijken die hij op Instagram plaatst. Kijk hoe groot en sterk dat eruit ziet. Dat is wat het is om een ​​vechter te zijn, groot te worden, sterk te worden en voor het leven gezond te zijn", aldus Kavanagh.

Van McGregor wordt gezegd dat deze in de zomer terugkeert naar de UFC. Geruchten over een titel gevecht met kampioen Charles Oliveira deden de ronde. Echter zijn deze naar het land der fabelen verwezen nu Justin Gaethje op 7 mei Oliveira uitdaagt voor diens titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws