CM Punk keert terug in de kooi op UFC 225 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / CM Punk keert terug in de kooi op UFC 225

CM Punk keert terug in de kooi op UFC 225

UFC President Dana White vertelde eerder vandaag aan TMZ.com dat Brooks beter bekend als CM Punk, het zal opnemen tegen Mike Jackson “Dit is het gevecht wat iedereen wil zien” zei White. De afgelopen maand heeft Punk aangekondigd dat hij zou vechten op UFC 225, dat plaatsvindt op 9 juni in United Center in Chicago.

CM Punk keert terug op UFC 225
Youtube

Voormalige WWE kampioen

De partij zal vrijwel zeker terug te vinden zijn op de hoofdkaart van het evenement gezien de status en de aantrekkingskracht van de voormalige WWE kampioen. De afgelopen maand vertelde Jackson dat hij een hint had gekregen van een UFC-matchmaker dat hij zou vechten tegen Punk, die hij herhaaldelijk heeft uitgedaagd.

Rampzalig MMA debuut in februari 2016

“Ik ben hechte persoonlijke vrienden met verschillende jongens aan de top van de UFC, waaronder een van de matchmakers, Mick Maynard,” zei Jackson. “Zonder teveel weg te geven, geeft (Maynard) me de knipoog en zegt: ‘Heb geduld. We zullen zien wat er gebeurt.” Jackson, die naast gevechten ook als MMA-journalist werkt, krijgt zijn wens na een rampzalig MMA debuut in februari 2016, toen hij zich in 45 seconden de mindere zag tegen Mickey Gall op UFC Fight Night 82.

De toekomst van Punk bij de UFC werd onmiddellijk ter discussie gesteld

Ook op UFC 203 ging het fout toen Punk wederom Gall trof en het moest afleggen. De toekomst van Punk bij de UFC werd onmiddellijk ter discussie gesteld door Dana White, die zei dat de ster meer moest laten zien in de achthoek. Maar de UFC-baas heeft nooit een terugkeer uitgesloten, en nu komt CM Punk dus terug in de UFC Kooi.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page