Cindy Dandois treft Hatice Ozyurt op Battle Under The Tower Nieuws
Nieuws

Cindy Dandois treft Hatice Ozyurt op Battle Under The Tower

Cindy Dandois treft Hatice Ozyurt op Battle Under The Tower

De Belgische top MMA vechter Cindy Dandois vervangt Sylwia Zackiewicz

Via het Twitter account van Cindy Dandois kwam naar buiten dat zij tegen Hatice Ozyurt aantreed op het Battle Under The Tower event wat op 24 februari aanstaande gehouden wordt in Steenwijk. Dandois is een grootheid in het vrouwen MMA en competeert onder andere bij de RIZIN organisatie in Japan waar zij vorig jaar King Reina versloeg. Ook vecht zij bij Cage Warriors waar zij afgelopen November 2017 Kerry Hughes versloeg. Ook heeft Dandois korstonding bij de UFC op het rooster gestaan.

Zware partij voor de boeg

Hatice Ozyurt (geboren op 23 mei 1987) is een Nederlandse vrouwelijke kickbokser en mixed martial artist, gevestigd uit Steenwijk. Ze heeft sinds 2010 professioneel gevochten en is een WAKO-Pro runner-up en MMA vechter. Echter als je haar record vergelijkt met die van Dandois beloofd dit een zware partij te worden voor Ozyurt die zes MMA partijen heeft gevochten waarvan 4 verloren. Hatice Ozyurt was eerder gepland te vechten tegen Sylwia Zackiewicz waarom deze is uitgevallen is niet bekend.

Cindy Dandois treft Hatice Ozyurt op Battle Under The Tower

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws