Chuck Liddell op de rand van een enorme deal met Bellator – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Chuck Liddell op de rand van een enorme deal met Bellator

Chuck Liddell op de rand van een enorme deal met Bellator

Jaar na jaar lijkt er hier en daar wat gepraat te worden over Chuck Liddell die terugkeert naar MMA

Vanaf UFC 205 helemaal tot aan wat hitte met Chael Sonnen, lijkt het er altijd aan te komen, maar gebeurt er nooit echt. …Tot nu. Bronnen rondom Lidell beweren dat een zeer winstgevende deal met Bellator nadert voor een nieuwe carrière stap in hun kooi. Volgens dezelfde bronnen komt de voormalige UFC-kampioen zwaargewicht Chuck Liddell dichterbij een gevechtsdeal van meerdere miljoenen dollars met Bellator MMA.

Chuck Liddell op de rand van een enorme deal met Bellator

Contract met de UFC

Het laatste nieuws over de terugkeer van Chuck Liddell was dat Bellator-president Scott Coker er niet zeker van was dat hij de terugkeer kon bevorderen, vooral de potentiële ruzie tussen hem en een andere voormalige licht zwaargewicht kampioen, Tito Ortiz leek de oorzaak. Het was niet omdat hij niet dacht dat het zou verkopen, maar dat Liddell nog een contract had met de UFC.

Liddell vs. Tito Ortiz

“Ik heb begrepen dat Chuck (Liddell) nog steeds een contract heeft met de UFC. Ik weet het niet zeker. Ik dacht dat dat waar was. Ik weet de details niet, maar toen hij met pensioen ging, denk ik dat het contract vastloopt en dat ze bepaalde rechten behouden. Luister, is het een gevecht dat leuk zou zijn om naar te kijken (tussen Liddell en Tito Ortiz)? Ik denk dat als ze allebei door de keuring komen en Tito gezond is en zijn nek gezond is en hij in staat is om op hoog niveau te presteren, en zij aan het vechten waren, is het voor mij dan interessant? Ik zou het gevecht zeker gaan bekijken”, aldus Scott Coker.

UFC niet geïnteresseerd in een gevecht

De oorsprong van deze gemelde deal kan ook komen van Tito Ortiz die de UFC wil pushen om de trilogie met Chuck Liddell te sluiten. Dana White zei dat ze helemaal niet geïnteresseerd waren in het gevecht. Als er contractuele verplichtingen waren waaraan Liddell onderhevig was, dan hebben ze deze misschien laten vallen om Liddell te laten doen wat hij wil, omdat het idee dat hij opnieuw zou vechten onder hun vlag niet haalbaar was.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page