Chuck Liddell ontkent geruchten van gevecht tegen Chael Sonnen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Chuck Liddell ontkent geruchten van gevecht tegen Chael Sonnen

Chuck Liddell ontkent geruchten van gevecht tegen Chael Sonnen

Chuck Liddell ontkent geruchten van gevecht tegen Chael Sonnen, maar zegt dat het ‘een makkelijke matchup’ zou zijn

Een paar maanden terug begonnen de geruchten rond een potentiële Chuck Liddell comeback, die gedeeltelijk door de posten op Liddell’s sociale media-accounts werden veroorzaakt, die hem in uitstekende vorm liet zien en plagen over een derde gevecht met Tito Ortiz. Liddell’s lange tijd vriend en coach John Hackleman gooide brandstof op dat vuur door te suggereren dat een Liddell terugkeer “zou afhangen van de tegenstander.”

Chuck Liddell ontkent geruchten van gevecht tegen Chael Sonnen, maar zegt dat het 'een makkelijke matchup' zou zijn

Graag vechten tegen Chael Sonnen

De voormalige UFC middengewicht en licht zwaargewicht titel uitdager draaide Bellator headliner is aan het hengelen voor een gevecht met Liddell als onderdeel van zijn ‘legends ass-kicking tour’, Liddell uitdagend via sociale media. Nou, Liddell dringt erop dat er niets aan de geruchten waar is, maar hij zegt ook dat als ze vechten, het moeilijk voor hem zou zijn.

“Ik ben er nooit geïnteresseerd in geweest om met hem te vechten,” vertelde Liddell TMZ Sports. ‘Hij is aardig een saaie vechter. Ik bedoel, het is een geweldige matchup voor mij als we gaan vechten, maar ik heb er tegen niemand over gepraat. ‘

Het is een makkelijke matchup. . .

Liddell maakte een carrière om worstelaars uit teschakelen door “zijn wrestling in reverse” te gebruiken, zoals de voormalige UFC play-by-play-man Mike Goldberg vroeger zei. Een terugkeer tegen Sonnen zou precies het soort gevecht kunnen zijn waar Hackleman over had, vooral als je de financiële prikkels overweegt die Liddell wil, aantrekkelijk kan zijn.

‘Hij wil een groot geldgevecht, toch?’ ‘De Iceman’ zei. “Het zal groot geld zijn als ik met hem vecht. Hij moet iets tekenen. . . Zeker het zou een grote betaaldag moeten zijn”.  Of het gevecht er komt valt nog te bezien, maar het zal zeker geen McGregor tegen Mayweather feest worden, zeker niet in financieel opzicht.

 

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page