Straat Chaos! Boksers slaan er op los: leggen verkeer plat (video) Nieuws
Nieuws

Straat Chaos! Boksers slaan er op los: leggen verkeer plat (video)

Straat Chaos! Boksers slaan er op los: leggen verkeer plat (video)

Mannen die gisteren in het midden van een straat aan het boksen sloegen veroorzaakte een flinke file. Het blote vuist boksen zorgde voor grote verkeershinder en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Het verkeer kwam tot stilstand in een hoofdstraat in Wales nadat twee mannen midden op de weg begonnen te boksen. Op videobeelden is te zien hoe twee mannen vechten in Heol Ganol in Sarn, Bridgend gisteren net voor 12.00 uur zo meld de pers.

De twee mannen zijn te zien met hun vuisten naar elkaar gericht, op en neer bewegend over de weg en hinder voor het verkeer veroorzakend.

Echte scheidsrechter

Een man met een oranje vest leek te fungeren als scheidsrechter tijdens het gevecht. Terwijl twee anderen toekeken, één leek het gevecht te filmen. Een ander stopt vervolgens in zijn voertuig voordat hij uitstapt om de bokswedstrijd te zien plaatsvinden.

Er worden verschillende stoten uitgedeeld in de video, die ongeveer twee minuten duurt. Een getuige zei dat het gevecht ongeveer een kwartier duurde en dat de politie uiteindelijk ter plaatse werd geroepen Een woordvoerder van de politie van Zuid-Wales zei:

,,De politie ontving vandaag om 11.48 uur meldingen van een ongeregeldheid in Sarn Hill. Twee mannen die bij het incident betrokken waren, waarvan wordt aangenomen dat ze elkaar kennen, werden door agenten gesproken en wilden geen klacht indienen. Onze onderzoeken zijn aan de gang."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws