Chantage: Instagram account Jamal Ben Saddik gekaapt Nieuws
Nieuws

Chantage: Instagram account Jamal Ben Saddik gekaapt

Chantage: Instagram account Jamal Ben Saddik gekaapt
Chantage: Instagram account Jamal Ben Saddik gekaapt

Het Instagram account van GLORY kickbokser Jamal Ben Saddik blijkt gehacked te zijn.

Sinds gisteren verschenen er allerlei vage posts op het account van de kickbokser, deze waren duidelijk niet afkomstig van Ben Saddik zelf.

Navraag leert dat het account gisteren nadat het gehacked werd live ging. Onze redactie heeft de video bekeken en het blijkt om een Turks sprekend persoon te gaan. In de video is de hacker in gesprek met een Nederlands sprekende jongen die vertaald wat de hacker verteld.

Losgeld

De hacker claimt iedere bank in Nederland te kunnen hacken en geen Instagram account zou veilig zijn voor zijn hackers kwaliteiten. Inmiddels is het Instagram account gegijzeld door de hacker en wordt het te koop aangeboden voor €500 in Bitcoins. Deze internet valuta is niet traceerbaar dus de hacker waant zich veilig.

Of de video openbaar wordt gemaakt en Instagram of het team van Ben Saddik verdere stappen gaan ondernemen tegen de hacker, is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws