BUKKEN: MMA-vechter vuurt een paar stevige salvo's af (video) Nieuws
Nieuws

BUKKEN: MMA-vechter vuurt een paar stevige salvo's af (video)

BUKKEN: MMA-vechter vuurt een paar stevige salvo's af (video)

Khamzat Chimaev, een van de meest getalenteerde MMA-vechters binnen de UFC. Plaatste een nieuwe video online waarin hij laat zien dat hij naast veteraan Alexander Gustafsson met een paar brute wapens schiet.

In de video werd uitgebracht zien we Chimaev en Gustafsson twee minuten lang enorme wapens afvuren. De twee Zweedse MMA-vechters zijn teamgenoten in het Allstars Training Centre in Stockholm.

De top knokkers namen wat tijd uit hun schema om naar de schietbaan te gaan en wat kogels af te vuren. Chimaev was op bezoek bij Ramzan Kadyrov de veel besproken Tsjetsjeense leider en besloot een rondje te knallen.

Covid-19

Chimaev zou het opnemen tegen Leon Edwards in een spraakmakend weltergewicht gevecht dat oorspronkelijk was geboekt voor 17 december. Edwards werd echter gedwongen zich uit dat gevecht door COVID-19 terug trekken.

Het gevecht werd opnieuw geboekt voor 20 januari. Dit gevecht werd geannuleerd toen Chimaev degene was die zich deze keer terugtrok vanwege een COVID-19 positieve test.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/als-hij-maar-niet-afzegtrivaal-wil-wraak-op-glory-kampioenen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws