Buakaw vecht 11 november op Kunlun Fight Paris Nieuws
Nieuws

Buakaw vecht 11 november op Kunlun Fight Paris

Buakaw vecht 11 november op Kunlun Fight Paris

Buakaw keert terug naar Frankrijk op 11 november voor de Kunlun Fight Paris!

Buakaw vecht 11 november op Kunlun Fight Paris

Een van de meest populaire vechters in de K-1 World Buakaw Banchamek, zal terug keren naar Frankrijk op 11 november naar het eerste Kunlun evenement georganiseerd in Frankrijk, Kunlun Fight Paris!

Wat betreft THAI FIGHT PARIS die een groot succes was, en onder anderen te danken is aan Amidou MEZIDI (AM Production) die nog steeds een ​​van de grootste wereldwijde organisaties handen en voeten geeft, en alles wat daarbij hoort grote vechters, grote gevechten, geweldige show, en vooral mooie herinneringen ...

Kunlun een van de grootste internationale organisaties

De KUNLUN FIGHT is uitgegroeid tot een van de grootste internationale organisaties, en heeft contracten met een aantal grote vechters van deze discipline te beginnen met Buakaw natuurlijk, maar ook SUPERBON of Singdam. Als basis in Azië, werd de Chinese firma opgericht in 2014 en nu al in totaal meer dan 60 evenementen in totaal die voornamelijk in China naar zijn georganiseerd.

Veel van de beste boksers van de wereld hebben in de Kunlun gevochten, namen als Sittichai, Buakaw, Thongchai,, Artur Kyshenko, Anissa Meksen, Dylan Salvador, Abdellah Ezbiri Cedric Tousch, Yohann Drai, Andrei Kulebin, Murthel Groenhart, Victor Nagbe, Diogo Calado, Hinata Watanabe moeten bekend in e oren klinken.

De eerste Franse editie

De Franse eerste editie, die zal plaatsvinden in het Pierre de Coubertin in het 16e arrondissement van Parijs, ziet er bijzonder interessant uit omdat een aantal huidige top vechters worden aangekondigd!

Buakaw zal zijn hiermee zijn 6de optreden in Frankrijk hebben, en was voor de eerste keer te zien in mei 2006 op het "Grande Tournament", waar hij eindigde in een gelijkspel tegen Morad Sari. In februari 2011 werd hij geconfronteerd in Tours met Youssef BOUGHANEM vervolgens in Cannes 3 maanden later met Djimè Coulibaly. In juni 2014 was hij in Monaco, wederom stond hij tegenover Djimé.

De eerste vechters zijn inmiddels aangekondigd voor KUNLUN FIGHT PARIS:

Arthur Kyshenko
Davit Kiria
Jomthong Chuwattana
Seksan Or.Kwanmuang
Singdam Kiatmuu9
Superbon Banchamek

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws