Buakaw Banchamek zoekt tegenstander voor All Star Fight 3 Nieuws
Nieuws

Buakaw Banchamek zoekt tegenstander voor All Star Fight 3

Buakaw Banchamek zoekt tegenstander voor All Star Fight 3

Ik zou mijn eigen en Buakaw's gezondheid in gevaar brengen als ik toch zou vechten

"De artsen konden concluderen dat ik een stafylokok / streptokok-bacterie op de huid had", zegt Larsen in de video door hem gepost op Facebook. "Ze gaven me 5 dagen lang een sterk antibioticum en dan zou het OK moeten zijn. "Vandaag (20 april) ben ik terug gegaan voor een controle in het ziekenhuis, maar vanwege mijn infectie moest ik nog minstens 5 dagen aan de medicijnen blijven, mijn wonden zien er beter uit, maar zullen niet genezen zijn voor het geplande gevecht op 28 april.". "Ik zou mijn eigen en Buakaw's gezondheid in gevaar brengen als ik toch zou vechten."

Wie durft er tegen Buakaw de ring in?

De organisatie maakte bekend dat het op zeer korte termijn een nieuwe tegenstander zoekt om Buakaw uit te dagen. De aankondiging wordt vandaag verwacht danwel in de aankomende dagen, wie is er dapper genoeg is om de uitdaging te aanvaarden om over de touwen te stappen en de krachten te meten met Buakaw? All Star Fight 3 vindt plaats in Super Export Shop in Bangkok, Thailand. De vechtkaart bestaat uit zeven partijen.

Buakaw Banchamek zoekt tegenstander voor All Star Fight 3
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws