Video: Buakaw Banchamek wil tegen Albert Kraus vechten! Nieuws
Nieuws

Video: Buakaw Banchamek wil tegen Albert Kraus vechten!

Video: Buakaw Banchamek wil tegen Albert Kraus vechten!

Buakaw Banchamek steekt zijn bewondering voor Albert Kraus niet onder stoelen of banken!

Dat sport verbroedert laat Buakaw Banchamek maar weer eens zien in een gisteren door Kunlun Fight vrijgegeven video. In de video zijn een strijdende Buakaw en Kraus te zien in de ring, maar wat opvalt is het grote respect dat deze twee topvechters naar elkaar toe hebben, super mooi om te zien.

Buakaw wil graag nog eens tegen Kraus de ring in

In een kort stukje in de video zegt Buakaw, "we zijn blij dat we ondanks onze leeftijd nog in een goede vorm zijn, en in staat zijn jongere generaties te verslaan". "wij verdedigen de glorie van onze tijd, als wij elkaar binnenkort weer eens zouden kunnen ontmoeten in de ring, en dat zou interessant zijn". Wij hebben in het verleden al tegenover elkaar gestaan, het wordt dramatisch, en een gevecht om nooit te vergeten".

Kippenvel moment tussen Buakaw en Kraus

Als je de video bekijkt krijg je gewoon kippenvel, een Bachamek die in de touwen van de ring klimt, een Albert Kraus die achter hem komt staan en meedoet, Buakaw die vervolgens Kraus een zoen op de wang geeft, wow wat een respect.. En dit geeft maar weer eens aan wat een grootheden er in de vechtsportwereld rondlopen.

Geeft Enfusion Buakaw en Kraus de kans tot een gevecht?

Enfusion een van de snelst groeiende kickboks organisaties heeft Buakaw onlangs getekend voor een aantal gevechten, en Albert Kraus vecht in 2018 ook voor Enfusion, beginnende in Februari op de 5th Anniversary te Eindhoven. Zal dit de opmaat zijn naar een gevecht tussen deze twee toppers? Enfusion make it happen, wij zien het wel zitten, u toch ook?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws