Home / Nieuws / Buakaw Banchamek kondigt tweede “ALL STAR FIGHT” aan!

Buakaw Banchamek kondigt tweede “ALL STAR FIGHT” aan!

All Star Fight 2 – Thaise cultuur heeft een naam!

All Star Fight 2 - Thaise cultuur heeft een naam!

Muay Thai promotie All Star Fight 2 wordt gehouden op zaterdag 30 september in Bangkok, Thailand. De gebeurtenis volgt op de eerste gebeurtenis die op zondag 20 augustus op Workdpoint Entertainment Studio is gepresenteerd.

De tv-uitzending produceerde negen internationale wedstrijden. De beroemde Buakaw Banchamek (230-23-12, 69 KO) nam de hoofdpartij voor rekening, en maakte een snelle eerste ronde knock-out overwinning met linker hoek tegen Franse Azize Hlali.

Interessante line up

Er zijn voorlopig geen aankondigingen voor de aankomende show bekendgemaakt. Verschillende prominente vertegenwoordigers van Banchamek Gym, zoals Superbon Banchamek en Sammy Banchamek, worden geacht deel te nemen aan het evenement.

Het is echter onduidelijk of Buakaw zelf ook op de show zal vechten. Zijn volgende wedstrijd is eerder aangekondigd in de koploper van Kunlun Fight Paris, waar de organisatie naar verwachting op 11 november haar Franse debuut zal maken.

Onverslaanbare Buakaw

Sinds afgelopen december heeft Buakaw een vier-strijdwinnend record met de overwinningen tegen Wit-Russische Andrei Kulebin, Chinese Tian Xin en Kong Lingfeng en de meest recente Azië Hlali van Frankrijk. De naam van zijn volgende tegenstander is nog niet bekend.

“All Star Fight 2, 30 september, Bangkok. Hang yourself, the first filled you up the second will frighten you”, zegt de tagline die de All Star Fight 2-poster deze week op Facebook deelt. We zullen meer informatie hebben zodra het beschikbaar is.

Bekijk ook

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar ...

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page