Buakaw Banchamek kondigt tweede "ALL STAR FIGHT" aan! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Buakaw Banchamek kondigt tweede “ALL STAR FIGHT” aan!

Buakaw Banchamek kondigt tweede “ALL STAR FIGHT” aan!

All Star Fight 2 – Thaise cultuur heeft een naam!

All Star Fight 2 - Thaise cultuur heeft een naam!

Muay Thai promotie All Star Fight 2 wordt gehouden op zaterdag 30 september in Bangkok, Thailand. De gebeurtenis volgt op de eerste gebeurtenis die op zondag 20 augustus op Workdpoint Entertainment Studio is gepresenteerd.

De tv-uitzending produceerde negen internationale wedstrijden. De beroemde Buakaw Banchamek (230-23-12, 69 KO) nam de hoofdpartij voor rekening, en maakte een snelle eerste ronde knock-out overwinning met linker hoek tegen Franse Azize Hlali.

Interessante line up

Er zijn voorlopig geen aankondigingen voor de aankomende show bekendgemaakt. Verschillende prominente vertegenwoordigers van Banchamek Gym, zoals Superbon Banchamek en Sammy Banchamek, worden geacht deel te nemen aan het evenement.

Het is echter onduidelijk of Buakaw zelf ook op de show zal vechten. Zijn volgende wedstrijd is eerder aangekondigd in de koploper van Kunlun Fight Paris, waar de organisatie naar verwachting op 11 november haar Franse debuut zal maken.

Onverslaanbare Buakaw

Sinds afgelopen december heeft Buakaw een vier-strijdwinnend record met de overwinningen tegen Wit-Russische Andrei Kulebin, Chinese Tian Xin en Kong Lingfeng en de meest recente Azië Hlali van Frankrijk. De naam van zijn volgende tegenstander is nog niet bekend.

“All Star Fight 2, 30 september, Bangkok. Hang yourself, the first filled you up the second will frighten you”, zegt de tagline die de All Star Fight 2-poster deze week op Facebook deelt. We zullen meer informatie hebben zodra het beschikbaar is.

Bekijk ook

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans (41) maakt rentree

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans breekt zijn pensioen af, vertelde zijn manager, Ali Abdelaziz gisteren, aan ESPN's Brett Okamoto.

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel.

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page