Brute moord op MMA-vechter: Daders krijgen milde straffen Nieuws
Nieuws

Brute moord op MMA-vechter: Daders krijgen milde straffen

Brute moord op MMA-vechter: Daders krijgen milde straffen
Brute moord op MMA-vechter: Daders krijgen milde straffen

Aaron Rajman, een prof MMA-vechter met een 2-3 record, werd neergeschoten en gedood tijdens een inbraak in zijn huis op 3 juli 2017.

Rajman, verzamelde een amateurrecord van 7-1 tussen 2010 en 2014. Zijn laatste gevecht was op 14 oktober 2016. Hij maakte zijn professionele debuut in 2014 bij de More Than Conquerors-organisatie.

De drie mensen die werden aangeklaagd in verband met de dood van Rajman kregen een gevangenisstraf van 10 jaar nadat ze schuldig werden bevonden aan moord. Summer Church, 18, en Jace Swinton, 20, maakten een deal met officieren van justitie in Palm Beach County om ervoor te zorgen dat aanklachten van diefstal met een vuurwapen, zou worden ingetrokken.

Levenslang de cel in

Church en Swinton hebben ook een proeftijd van 10 jaar gekregen, die moet worden voltooid nadat ze uit de gevangenis zijn vrijgelaten. Overtreding van die proeftijd kan leiden tot een levenslange gevangenisstraf. Het pleidooi van Church en Swinton belooft hun samenwerking met de vervolging, en dat ze zullen getuigen tegen Roberto Ortiz, 20.

ZIE OOK >> MMA vechter op brute wijze vermoord

Volgens de Sentinel deelde marihuana Rajman uit zijn huis in West Boca. Uit gerechtelijke dossiers blijkt dat hij werd vermoord toen drie gemaskerde mannen zijn huis binnendrongen en zich richtten op geld en drugs. Naar verluidt werd Rajman neergeschoten toen hij probeerde een van de indringers te ontwapenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws