Brock Lesnar keert mogelijk terug naar de UFC zegt Dana White! Nieuws
Nieuws

Brock Lesnar keert mogelijk terug naar de UFC zegt Dana White!

Brock Lesnar keert mogelijk terug naar de UFC zegt Dana White!

De vechtcarrière van Brock Lesnar is misschien nog niet afgelopen

UFC-president Dana White lijkt te denken dat Brock Lesnar meer dan waarschijnlijk van plan is om terug te keren naar de UFC. De voormalige zwaargewicht-kampioen werd een paar dagen geleden naast UFC-president Dana White gefotografeerd, met het huidige contract van Lesnar met World Wrestling Entertainment (WWE) dat begin april na WrestleMania afloopt. White heeft al meerdere keren gezegd dat hij Lesnar terug wil in de UFC en nu gaat hij zelfs zover dat hij zegt dat het waarschijnlijk zal gebeuren.

Brock Lesnar keert mogelijk terug naar de UFC zegt Dana White!

Kans zeer groot dat Lesnar terugkeert naar de UFC

"Ze zijn heel, heel, heel goed," zei White toen Kevin Harvick hem op zijn Sirius XM-show vroeg naar de kansen dat Lesnar terugkeert naar de UFC. Nu zijn er verschillende hindernissen die Lesnar zou moeten nemen voordat hij daadwerkelijk weer zou kunnen concurreren. Om te beginnen zou Lesnar de drugtestpool van de USADA (Verenigde Staten Anti-Doping Agentschap) opnieuw moeten betreden gedurende minimaal zes maanden voordat hij aon vechten. Lesnar zou ook de rest van zijn schorsing uit moeten dienen die werd uitgevaardigd nadat hij positief testte op een verboden stof rond zijn laatste gevecht bij UFC 200 in 2016. Voeg daar nog aan toe dat Lesnar waarschijnlijk zou moeten beslissen of hij weer voltijds wilde vechten of terug wilde keren naar de WWE.

Meester in het onderhandelen

Lesnar is in het verleden een meester in onderhandelen geweest en gebruikte UFC om WWE en WWE te gebruiken om de UFC te gebruiken om de best mogelijke deal te krijgen. Hetzelfde gebeurde voorafgaand aan de laatste contractonderhandelingen met Lesnar voordat hij uiteindelijk een nieuwe deal met WWE opnieuw tekende. Dat gezegd hebbende, gaf WWE Lesnar toestemming om te vechten bij UFC 200, dus het is heel goed mogelijk dat hij onderhandelt over een soortgelijke deal als hij de professionele worstelorganisatie opnieuw confronteer met zijn eisen. Voor nu, laat de speculatie beginnen zoals White nu nogal zelfverzekerd klinkt dat hij Lesnar in de nabije toekomst terug zal krijgen in de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws