Britse bokser verslaat Spaanse kampioen in een prachtige knock-out overwinning Nieuws
Nieuws

Britse bokser verslaat Spaanse kampioen in een prachtige knock-out overwinning

Britse bokser verslaat Spaanse kampioen in een prachtige knock-out overwinning

Britse bokser verslaat Spaanse kampioen in een prachtige knock-out overwinning op live-tv

De Britse bokser Sam Eggington bewees dat hij weet wat hij doet in de ring met een woeste knock-out overwinning tegen Europees kampioen Ceferino Rodriguez. De bokser uit het Britse Birmingham verzegelde de deal voor zijn thuispubliek in de negende ronde met een verwoestende vier-stoten combinatie die Rodriguez totaal knock-out zal slaan.

Tegenslag in de zevende ronde

Eggington moest diep graven om na een ​​tegenslag in de zevende ronde (klappen salvo van de Spanjaard) die eruit zag om hem op de rand van de nederlaag te zetten, voordat hij weer tot leven kwam met een aanval die Rodriguez zwaar kreeg te verduren. Eggington, wiens bijnaam "The Savage" (de Wilde) is lijkt steeds meer op zijn plaats te komen met elk gevecht die hij voert, hij gebruikte zijn duidelijke grootte en kracht in het voordeel om Rodriguez in een nederlaag te storten.

Technisch was Eggington de mindere

Ondanks het feit dat technisch de 23-jarige Eggington de mindere leek, bleef hij het tempo van de strijd afdwingen, met de plaatsing van schedel-verpletterende headshots wanneer de beide vechters in een dichtbij gevecht raakte.

En uiteindelijk slag hij zich door de veerkrachtige verdediging van Rodriguez, en hij hem letterlijk uit de ring in sloeg een vervelende knock-out waardoor de menigte bij de Barclaycard Arena enthousiast ontplofte.

Uitzinnige fans

"Ik heb van alle recente Eggington gevechten genoten, hij is een meester in het uitspelen van degene die voor hem staat", schreef een fan.

Een ander zei: "Hij is jong, hij wordt alleen maar beter, hij heeft een groot hart, fatsoenlijke kin en fatsoenlijk macht."

Na het gevecht, vertelde Matchroom Promotions grote baas Barry Hearn dat het team zou kijken naar het veiligstellen van een Europese titel verdediging voor Eggington later in het jaar.

Hearn voegde toe: "Dan wil ik Danny Garcia voor hem als tegenstander in Las Vegas."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws