Home / Nieuws / Ben Bril Memorial Boksgala Maandag 16 oktober 2017

Ben Bril Memorial Boksgala Maandag 16 oktober 2017

Op maandag 16 oktober wordt het jaarlijkse Ben Bril Memorial Boksgala georganiseerd!

Een inmiddels jaarlijks terugkerend boksgala is het Ben Bril Memorial Boksgala in CarrĂ© Amsterdam. In de lange geschiedenis van CarrĂ© zijn er regelmatig bokswedstrijden geweest. Boksring in de piste, goed gevarieerd aanbod aan boksers en enthousiaste toejuichers: ‘Helpers weg, eerste ronde!’ Zo staat te lezen op de site van CarrĂ©, een icoon niet alleen in Amsterdam maar bekend in geheel Nederland.

Op maandag 16 oktober wordt het jaarlijkse Ben Bril Memorial Boksgala georganiseerd!
Foto: ANP

Wie was Ben Bril?

Het boksgala is vernoemd naar een van de beroemdste vooroorlogse boksers van Nederland, Ben Bril, die vele nationale en internationale onderscheidingen heeft ontvangen. De van oorsprong joodse bokser werd in 1912 geboren in Amsterdam. Als kind begon hij al met bokslessen. In 1928 deed hij mee aan de Olympische Spelen in Amsterdam en was destijds de jongste deelnemer. Hij had echter zijn geboorte datum vervalst en kon zo mee doen aan de spelen die in zijn stad werden georganiseerd. Ben Bril overleed in 2002 na een aantal concentratie kampen te hebben overleefd. En is een waar boks icoon niet alleen in Nederland.

Boek op tijd uw kaarten

Het evenement staat er om bekend snel uitverkocht te zijn, er worden dan ook weer een aantal top partijen verwacht. zo vocht in 2016 Nieky Holzken nog een bokspartij op het Ben Bril Memorial Boksgala. Ook dit jaar zullen er een aantal bekende namen uit de boks wereld meedoen. De boks locatie in Carré Amsterdam draagt onder andere mee aan de sfeer van weleer, en is een beleving op zich om daar een bokswedstrijd te mogen aanschouwen.

VIP-tafel reserveren
Wilt u met meerdere personen komen en ringende plaats willen nemen dat kan u kunt namelijk ook kunt u een VIP-tafel voor 6 personen reserveren voor slechts € 1.500,00 excl. BTW. Interesse? Stuur een e-mail naar Martin Ales.  Het gala start om 19:00 in CarrĂ© Amsterdam en belooft weer een waar spektakel te worden.

Bekijk ook

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn ...

McGregor zint op wraak: ‘Dit gebeurt me niet meer’

Conor McGregor lijkt geleerd te hebben van zijn laatste gevecht met Dustin Poirier. In januari ...

đŸŽ„ STOUT: Top MMA-vechtster toont haar goddelijke lichaam

Valerie Loureda spreekt veel fans tot de verbeelding, vooral haar mannelijke fans lopen met de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page