Brian Douwes in prof boks partij tijdens Fight Time Noordwijkerhout - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Brian Douwes in prof boks partij tijdens Fight Time Noordwijkerhout

Brian Douwes in prof boks partij tijdens Fight Time Noordwijkerhout

Ook de tweede partij van het hoofdprogramma van Fight Time voor 17 november is bekend! Naast de kickbokspartij van William Diender tegen Serginio Kanters is de volgende partij een profboks partij in de heavyweight klasse; Brian Douwes van Topteam Beverwijk/Mike’s Gym zal het opnemen over 6 rondes tegen Gino da Fonseca!

Douwes, die geregeld op het hoogste kickboksplatform acteert bij o.a. GLORY is ook geen onbekende in het prof-boks circuit en gaat geen gevecht uit de weg.

Spektakel

Gino is back in business en heeft 4 prof partijen achter zijn naam en is voornemens om internationaal door te breken in de heavyweight klasse. Maar zal tot het zo ver is eerst moeten zien af te rekenen met de top atleet en zeer ervaren Douwes. Kortom; een waar spektakel stuk!

De aankomende weken zal het complete hoofdprogramma bekend worden gemaakt met dus een prof boks partij, 5 A-klasse kickboks partijen, MMA-partij en daarnaast een vol voorprogramma met o.a. lokale helden en Bari vechters. Kaarten zijn al verkrijgbaar via rhjc-promotions.nl en bij de deelnemende sportscholen en uiteraard bij Bari Gym in Lisse.

Brian Douwes in het hoofdprogramma van Fight Time Kickboks event

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page