Brengt Brock Lesnar's nieuwe WWE contract UFC comeback in gevaar? Nieuws
Nieuws

Brengt Brock Lesnar's nieuwe WWE contract UFC comeback in gevaar?

Brengt Brock Lesnar's nieuwe WWE contract UFC comeback in gevaar?

Brengt Brock Lesnar's nieuwe WWE contract UFC comeback in gevaar?

Dopingtests op verboden stoffen niet had gehaald voorafgaand aan de wedstrijd met Mark Hunt

Afgelopen vrijdag onthulde White op een persconferentie dat hij contact had gehad met Lesnar, en verklaarde dat hij inderdaad opnieuw zou vechten en de winnaar van Stipe Miocic vs. Daniel Cormier's supergevecht in juli in de kooi zou ontmoeten. Zoals altijd, roept het idee van Lesnar die terugkomt voor een gevecht problemen op. Zijn laatste terugkeer bij UFC 200 eindigde in controverse, toen bleek dat hij twee dopingtests op verboden stoffen niet had gehaald voorafgaand aan de wedstrijd tegen Mark Hunt.

Zes maanden schone tests

Toen Lesnar, een schorsing voor die overtreding kreeg, stopte hij met MMA en trok hij zich terug uit de USADA testpool, wat betekent dat hij zes maanden schone tests moet ondergaan om weer in aanmerking te komen voor competitie. Lesnar's nieuwe deal met de WWE zou een korte extensie zijn en geen overeenkomst die vergelijkbaar is met zijn eerdere contracten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws