BREAKING: ONE Championship keert terug met events in Singapore Nieuws
Nieuws

BREAKING: ONE Championship keert terug met events in Singapore

BREAKING: ONE Championship keert terug met events in Singapore
BREAKING: ONE Championship keert terug met events in Singapore

ONE Championship baas Chatri Sityodtong bevestigt de komende evenementen in Singapore, Daar zullen Nederlanders bij zijn.

ONE Championship CEO en oprichter Chatri Sityodtong bevestigde dat er een reeks evenementen zal plaatsvinden in Singapore. Het eerste event dat in Singapore zal plaatsvinden, is ONE: ‘Reign of Dynastie'. Met internationale vechters waaronder Nederlanders.

De organsatie zal nauw samenwerken met de regering van het land en zal het eerste internationale event zijn dat daar plaatsvindt sinds de corona lockdown. Sityodtong bracht het nieuws op Facebook. Het bericht kwam goed aan en de Nederlands-Turkse voormalig Enfusion kickbokskampioen Tayfun Ozcan reageerde op Sityodtong's bericht met "eindelijk."

Terugkeer naar Singapore

Niet alleen Ozcan staat te popelen, ook collega Reinier de Ridder zal nu snel te zien zijn die voor de titel zal vechten tegen Aung La Nsang op 30 oktober. Voor de oplettende fans is te zien dat ook andere Nederlanders snel zullen vechten zoals Andy Souwer die aankondigde snel met nieuws te komen over een gevecht.

ONE: ‘Reign of Dynasties’ II is gepland voor Singapore op 16 oktober. Later deze maand vindt ook ONE: ‘Enter the Matrix’ plaats in het land. Van meer Nederlandse vechters verwacht wordt dat deze snel te zien zullen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws