Brad Tavares en Israel Adesanya treffen elkaar op Juli 6 in Las Vegas! Nieuws
Nieuws

Brad Tavares en Israel Adesanya treffen elkaar op Juli 6 in Las Vegas!

Brad Tavares en Israel Adesanya treffen elkaar op Juli 6 in Las Vegas!

Brad Tavares en Israel Adesanya treffen elkaar op Juli 6 in Las Vegas!

Adesanya wordt beschouwd als een van de toppers in de UFC

Adesanya (13-0) staat op de fast track van de UFC, na een 2-0 start in het Octagon. De 28-jarige Nigeriaan versloeg Rob Wilkinson in zijn UFC-debuut in februari en hij volgde dat eerder deze maand met een split beslissingswinst tegen Marvin Vettori. Adesanya komt uit Nieuw-Zeeland en is een voormalig professionele kickbokser en heeft op één na al zijn professionele MMA-gevechten afgerond via knock-out. Hij wordt beschouwd als een van de toppers in de UFC.

Tavares een van de meest consistente middengewichten

Adesanya staat voor een stevige uitdaging met Tavares (17-4), die 16 UFC-gevechten op zijn conto heeft. Tavares de afgelopen jaren een van de meest consistente middengewichten van de UFC geweest en heeft momenteel een winrecord van vier gevechten. De TUF Finale vindt plaats één dag voor de blockbuster UFC 226 pay-per-view van de promotie, met een zwaargewicht supergevecht tussen titelverdediger Stipe Miocic en licht zwaargewicht kampioen Daniel Cormier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws