Brabantse kickbokser Aziz J nog steeds vast op verdenking terrorisme   – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Brabantse kickbokser Aziz J nog steeds vast op verdenking terrorisme  

Brabantse kickbokser Aziz J nog steeds vast op verdenking terrorisme  

Aziz J uit West-Brabant zit nog steeds vast op verdenking van terrorisme, vandaag verscheen een artikel in het AD waar ook uit blijkt dat Aziz J trainde en vechters begeleide bij Hemmers Gym in Breda. Echter kunnen zijn kickboks collega’s het nog steeds niet geloven dat Aziz J betrokken zou zijn bij terrorisme.

Vijf maanden vast

In het artikel verteld Nick Hemmers dat Aziz J een leuke kerel was, en altijd goed om ging met de kinderen in zijn gym. Aziz J die zelf oud-wereldkampioen kickboksen is zit al vijf maanden achter de tralies op verdenking van Jihad-activiteiten.

Hij zou onder andere een aanslag op het Turkse consulaat in Den Haag hebben willen plegen, dit blijkt uit gesprekken opgenomen door de AIVD. Naast Aziz J zitten er nog twee bevriende broers uit Ouden Bosch vast op dezelfde verdenking.

Vroom man

Aziz J leefde een vroom leven als moslim en vertelde zijn collega kickboksers om een goed leven te leiden en was zelf gestopt met drinken blowen. Echter duidt een wietplantage die de politie bij zijn aanhouding in huis vond en waarvan hij ook wordt verdacht eigenaar van te zijn anders aan. Of de wietplantage was bedoelt om jihad activiteiten te ondersteunen is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page