BOZE FANS: 'TALPA UFC niet meer uitzenden dit kan toch niet' Nieuws
Nieuws

BOZE FANS: 'TALPA UFC niet meer uitzenden dit kan toch niet'

BOZE FANS: 'TALPA UFC niet meer uitzenden dit kan toch niet'
BOZE FANS: 'TALPA UFC niet meer uitzenden dit kan toch niet'

De Nederlandse UFC fans zijn niet blij met de beslissing van TALPA om voorlopig geen UFC events meer uit te zenden.

Eerder brachten wij als eerste het nieuws na contact met Veronica dat de UFC events voorlopig niet meer worden uitgezonden terwijl deze wel door gaan. TALPA zegt uit ethische overwegingen die verband houden met de corona pandemie niet te willen uitzenden.

Het eerste event welke niet live via TV of internet stream te zien zal zijn is UFC 249 Ferguson vs. Gaethje welke plaatsvindt op 18 april. Nadat wij het nieuws bekend maakte kwam er een stroom klachten op gang via social media.

Grote onzin

"Dit kan toch niet, wat flikken ze ons nu, lekker bezig daar bij TALPA, "was een van de reacties. Veronica zond voorheen de UFC events uit, dit werd verschoven naar SBS9 en nog iets later naar alleen online op KIJK.nl. Op twitter gingen enkele fans al in de aanval op deze wijzigingen en claimde dat TALPA er helemaal mee zou stoppen.

BOZE FANS: 'TALPA UFC niet meer uitzenden dit kan toch niet'

Op social media wordt nu opgeroepen op TALPA te bestoken met vragen waarom de uitzendingen niet doorgaan, terwijl de rechten klaarblijkelijk nog in handen zijn van het bedrijf. Er wordt dan ook gevraagd via kijkersvragen@talpanetwork.com uitleg te vragen bij TALPA. Het kan nog wel eens druk worden in de mail.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws