Boze Dude MEPT gast door autoruit (video) Nieuws
Nieuws

Boze Dude MEPT gast door autoruit (video)

Boze Dude MEPT gast door autoruit (video)

Agressie leidt vaak tot een bak ellende en geweld. Zo sloeg een boze bokser zijn rivaal door een autoruit in een woest gevecht.

Sommige mensen leren het nooit en dagen willekeurig iemand uit in de hoop stoer over te komen. Zo ook de jongeman in de video die bij een Fastfood restaurant ruzie kreeg met een langharige dude. volgens getuigen kregen de twee het met elkaar aan de stok vanwege voordringen in de rij.

Wat moet je nou

Na binnen wat heen en weer geruzie besloot de man het niet langer te pikken en zocht zijn uitdagen op. Deze dacht zo wijs te zijn zichzelf in zijn auto te verschansen, foutje bedankt. De man trok met een woeste ruk de autoruit kapot die met een knal uit elkaar spatte.

Wat volgde was een aantal flinke rammen door de kapotte ruit die flink aankwamen. ,,Wat moet je nou bitch riep de aanvaller, dit krijg je met je grote bek." Dat wordt Carglass bellen en niet voor een sterretje in de ruit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws