Boze boks fan haalt bakzeil bij rechter over McGregor vs Mayweather gevecht Nieuws
Nieuws

Boze boks fan haalt bakzeil bij rechter over McGregor vs Mayweather gevecht

Boze boks fan haalt bakzeil bij rechter over McGregor vs Mayweather gevecht

Een fan die Showtime vervolgde vanwege technische problemen met "The Money Fight" loopt vast in de kleine lettertjes.

Een federale rechter heeft opdracht gegeven tot arbitrage van een rechtszaak over de bokswedstrijd van 26 augustus tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor, waarbij een motie tegen Showtime werd ingediend. Het premium kabelkanaal werd getroffen door meerdere rechtszaken wegens nalatigheid tot uitzenden van de bokswedstrijd, die door de grote vraag wijdverbreide vertragingen en uitval ondervond.

Boze boks fan haalt bakzeil bij rechter over McGregor vs Mayweather gevecht

De kleine lettertjes

Denise Cote, een Amerikaanse districtsrechter in het zuidelijke district van New York, stelde dat de aanklager, Victor Mallh, had ingestemd met het oplossen van geschillen buiten de rechtszaal toen hij akkoord ging met de servicevoorwaarden van Showtime voordat hij het evenement kocht, wat $ 99,95 kostte,. Cote was niet overtuigd door claims van Mallh's advocaten dat Showtime de fans niet correct op de hoogte had gesteld van hun rechten. Het was namelijk te lezen in de kleine lettertjes, dus word de aanklacht als niet ontvankelijk verklaard.

Grote schadeclaims

Mallh is een van de velen die Showtime aanklaagt, beweert dat het netwerk geld heeft verdiend ondanks het afleveren van een defect product. Verschillende soorten claims geven aan dat de schadevergoeding in groepsverband meer dan $ 75.000 bedraagt ​​en dat "het bedrag in controverse" meer dan $ 5 miljoen is. Kort nadat de erste aanklacht was ingediend, vertelde Showtime dat het een "zeer beperkt aantal klachten" had ontvangen en een terugbetaling aanbood aan haar klanten die het evenement niet konden bekijken. UFC-president Dana White beloofde ook teruggaven aan degenen die het evenement op UFC Fight Pass hadden gekocht. Deze kwamen in de problemen omdat het online digitale netwerk werd overrompeld door het verkeer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws