BOYCOT: UFC vechter Rozenstruik haalt flink uit naar de pers – Vechtsport Info
Home / Nieuws / BOYCOT: UFC vechter Rozenstruik haalt flink uit naar de pers

BOYCOT: UFC vechter Rozenstruik haalt flink uit naar de pers

BOYCOT: UFC vechter Rozenstruik haalt flink uit naar de pers

De Surinaamse UFC-vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik is klaar met het geven van persconferenties aan de pers in zijn land.

Tijdens een meeting op woensdag in het Ramada hotel, Paramaribo sprak de succesvolle UFC vechter Rozenstruik over zijn beweegredenen. De Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS), plaatste een artikel waarin werd gesteld dat het moeilijk tot onmogelijk is om Rozenstruik te spreken of te interviewen.

Ook beschuldigd de VSJS te Surinaamse topatleet er van wel tijd te maken voor de buitenlandse pers zoals de Amerikaanse ESPN, maar ook de UFC waar hij vecht. Laatst genoemde houden altijd na events persconferenties met hun vechters.

Te veel tijd kwijt

Rozenstruik vindt het artikel dat verscheen in de Surinaamse krant de Ware Tijd niet correct. Ook getuigt het volgens hem niet van respect naar hem toe. “Ik wil interviews geven en helpen waar ik kan, maar als het niet lukt, sorry. Het is een zware job” aldus Bigi Boy. De vechter stelt dat hij de Surinaamse pers niet uitsluit.

Ook zegt Rozenstruik dat het geen hoogmoed is (Bigi Fasi), maar dat hij en zijn team keuzes moeten maken aan wie zij wel of niet interviews geven. De stijgende populariteit van Rozenstruik draagt hier aan bij. Wereldwijd wil men de topvechter spreken. “Ik wil interviews geven en helpen waar ik kan, maar als het niet lukt: sorry. Het is een zware job” aldus Rozenstruik.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page