Boy Boy Martin over WFL Final 16 rectificatie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boy Boy Martin over WFL Final 16 rectificatie

Boy Boy Martin over WFL Final 16 rectificatie

Zoals jullie wellicht al weten ben ik alsnog gekwalificeerd voor de Final 8 van de WFL.

Zo begint het bericht van Boy Boy Martin op Facebook, waar hij reageert op de herziene uitslag van zijn partij tegen Fred Sikking. Uit het bericht van Boy Boy Martin blijkt ook zijn professionele houding, en blijkt dat hij een vechter van groot kaliber is.

“Hoewel ik blij ben voor deze gerechtigheid, vind ik de manier waarop dit gegaan is erg jammer”. “Door een fout van de jury en scheidsrechter zijn twee echte warriors in een onterechte en onwenselijke situatie gekomen”. “De fouten die door de jury en scheidsrechter gemaakt zijn, zijn niet te wijten aan de WFL”.

“Daarom wil ik ondanks alle onenigheid mijn dank uiten aan de World Fighting League voor dit mooie toernooi”. Ik wil mijn trainers Danny en Daan bedanken en iedereen van het Colloseum, en natuurlijk Melvin / Spike voor de kans mee te mogen doen”. Fred, bedankt voor deze knalpartij”. “We hebben iets moois neer gezet. Ik ga me voorbereiden en keihard trainen”. “Jullie gaan meer van me zien”, Boy

Nederland trots op haar vechters

Als Nederlanders mogen wij trots zijn op vechters zoals Boy Boy Martin en Fred Sikking, echte strijders die laten zien hoe het hoort in de vechtsport. Beide vechters konden op veel steun rekenen van de fans, vooral social media ontplofte na de in veler ogen fout die nooit had mogen worden gemaakt. Respect voor Boy Boy Martin en Fred Sikking, en de WFL voor het neerzetten van een zeer mooi toernooi, op naar de WFL Final 8!

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page