Bosbranden Australië: Bekende vechtsporters schieten te hulp Nieuws
Nieuws

Bosbranden Australië: Bekende vechtsporters schieten te hulp

Bosbranden Australië: Bekende vechtsporters schieten te hulp
Bosbranden Australië: Bekende vechtsporters schieten te hulp

De heftige bosbranden in Australië die al een aantal slachtoffers heeft geëist, is ook tot zorg van enkele bekende vechtsporters.

Zo bezoekt binnenkort UFC-ster Jorg Masvidal het land en schenkt de opbrengst van zijn seminars aan de hulpverlening voor bestrijden van de branden. Ook wil hij zich tijdens zijn verblijf fysiek inzetten om hulp te bieden.

Een van de ergste bosbranden die in decennia in Australië is voor gekomen, heeft ongeveer miljoenen wilde dieren uitgeroeid, terwijl ook menselijke slachtoffers zijn gevallen en duizenden en duizenden dakloos zijn geworden.

Voor het goede doel

Masvidal staat niet alleen zo zijn er een groot aantal vechtsport atleten die hun spullen willen laten veilen en de opbrengst te schenken. Zo worden er allerhande zaken geveild van kleding tot gedragen artikelen in wedstrijden.

Wereldkampioen boksen Andrew Moloney en wereldtitel uitdager Jason Moloney veilen op maat gemaakte Everlast-handschoenen op eBay, zelf ondertekend en met de opbrengst die de slachtoffers van de Australische branden ten goede gaat komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws