Bonjasky Academy Kickboksschool wordt franchiseketen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bonjasky Academy Kickboksschool wordt franchiseketen

Bonjasky Academy Kickboksschool wordt franchiseketen

Remi Bonjasky’s Academy wordt franchiseketen

In 2010 stopte Remy Bonjasky met kickboksen en begon hij zijn eigen sportschool: De Bonjasky Academy, Bonjasky is drievoudig K1-kampioen. Zijn sportschool werd zo populair dat hij er nu een franchiseketen van aan het maken is.

Bonjasky Academy

Weg met agressie

Het kickboksen had een agressief en slecht imago, echter is daar de afgelopen jaren een einde aangekomen. Men ziet steeds meer in dat het een topsport is. Neem de K1 van weleer, je moet toch echt wat in je mars hebben om dat te competen tegen der wereld top van de vechtsport.

Waarom een Bonjasky Academy franchiseketen

Remy legt uit dat veel sportscholen de materialen bezitten maar niet de skills om het over te brengen op de leerlingen. Hij wil dit graag borgen door een speciaal opleiding programma en verdere begeleiding van de aangesloten franchisenemers. Deze zullen eerst een certificaat van vermogen en kunde moeten halen vooraleer te kunnen starten als Bonjasky Academy franchise.

Door regelmatige opfris cursussen zal men worden her-beoordeeld en verder geschoold op de Bonjasky manier. Dit houdt in goede controle om de kwaliteit te waarborgen, goede vechters te scouts en door te ontwikkelen van talent.

Vechtsport autoriteit

De onlangs in het leven geroepen vechtsport autoriteit die borg moet gaan staan voor eerlijk en veilig sporten, zal blij zijn met dit soort ontwikkelingen. Men staat immers borging van zaken zoals goede trainingen, begeleiding en wat al niet meer zij voor. Mensen zoals Remy Bonjasky Kunnen zorgen voor dit soort zaken om uitwassingen te voorkomen.

Zelf franchise nemer worden?

Mocht u interessen hebben om Bonjasky Academy franchise nemer te worden, dan kunt u het beste informeren bij de Bonjasky Academy in Almere. Wij gaan er van uit dat zij u meer ins and outs kunnen vertellen over de opzet.

 

 

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page