Bomaanslag: UFC-ster McGregor zet dader op social media (video) Nieuws
Nieuws

Bomaanslag: UFC-ster McGregor zet dader op social media (video)

Bomaanslag: UFC-ster McGregor zet dader op social media (video)

Conor McGregor wil gerechtigheid en geeft beelden vrij van de daders die een bomaanslag pleegden op zijn Black Forge Inn Pub in Dublin, Ierland.

De lokale wetshandhavers hebben nog geen verdachte gevonden of arrestaties hebben verricht voor de brandbomaanval van afgelopen januari op de Black Forge Inn. Dus neemt McGregor het heft in eigen handen.

,,Hallo jongens! Ik heb een beloning van $ 50k", schreef McGregor op Instagram. ,,Voor wie ons vertelt wie dit kleine teringlijertje is. Kijk hoe hij loopt, rent en zijn magere bouw zijn allemaal heel onderscheidend. Er wordt niets gezegd, maar gedaan. Neem contact op met wie mij kan bereiken. Kijk ernaar uit om zaken te doen.”

De post met video werd kort daarna weer verwijderd ongetwijfeld op advies van de Ierse justitie om het onderzoek niet te verstoren. In de tussentijds wacht McGregor op tips over de dader.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws