Bokswedstrijd Conte tegen Tuchel voorgesteld! 'Voetbalgekte ten top' Nieuws
Nieuws

Bokswedstrijd Conte tegen Tuchel voorgesteld! 'Voetbalgekte ten top'

Bokswedstrijd Conte tegen Tuchel voorgesteld! 'Voetbalgekte ten top'

Thomas Tuchel tegen Antonio Conte in de boksring of een MMA-kooi? Enkele notabelen uit de vechtsportwereld zien het wel zitten na de clash van de twee voetbalcoaches afgelopen weekend.

Voetbal coaches Conte en Tuchel staan inmiddels op het 2: 2, maar zou er ook een gelijkspel zijn in de boksring of MMA-kooi vragen steeds meer vechtsportfans maar ook bekenden uit de sport zich af? ,,Als je de Londense derby Tottenham tegen Chelsea hebt gezien, probeer dan zo'n gevecht te organiseren', is een van de oproepen.

,,Het kookte de hele wedstrijd tussen de coaches. Ze hadden geen controle over hun emoties. Na het laatste fluitsignaal, in plaats van elkaar te bedanken, besloten ze elkaar te lijf te gaan, en dus kregen beiden een rode kaart.

Maar dit smaakt naar meer, zo zegt de Amerikaanse YouTube-ster en inmiddels pro-bokser Jake Paul er dik voor te willen betalen. Ook is er al interesse vanuit diverse vechtsport organisaties voor een celebrity boksgevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws