Bokstrainer wordt gezocht door de Politie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokstrainer wordt gezocht door de Politie

Bokstrainer wordt gezocht door de Politie

Schande voor de boks sport, bokstrainer wordt gezocht door de Politie

Wellicht heb je het gemist maar er was een zeer onsportief voorval afgelopen week bij het boksen boksen. Bokser Jose Uzcategui werd door de oom van zijn tegenstander Andre Direll flink mishandeld in de ring (zie filmpje)

Bokstrainer gezocht voor mishandeling

Leon Lawson Jr., de oom en assistent-trainer van super middengewicht Andre Dirrell, wordt nu gezocht voor mishandeling door Prince George’s County politie zo werd zaterdagavond bekend, nadat hij Jose Uzcategui, Dirrell’s tegenstander, in het gezicht had geslagen nadat het gevecht was afgelopen .

Dirrell vocht voor een vacante interim super middengewicht wereldtitel door achtste ronde diskwalificatie nadat Uzcategui hem geslagen had net na de bel ging om de ronde te beëindigen.  En Dirrell niet in staat was om verder te gaan op de Gary Russell Jr-Oscar Escandon undercard in het MGM National Harbor.

Harde knock out na de bel

Dirrell ging hard neer, gezicht-eerst, en scheidsrechter Bill Clancy kwam tussen beide door de klap proberen op te vangen nadat de bel was gegaan. Terwijl Dirrell werd bijgestaan door de ring arts, stormde Lawson  door de  de ring en ontketende een slag met de linkerhand dat landde op het gezicht Uzcategui’s, als gevolg het ontsteken van een rel in de ring.

Uzcategui werd tegengehouden door zijn trainers. Lawson werd weggetrokken, maar ontsnapte uit in de ring door de verwarring.

Uzcategui werd meegenomen naar het traumacentrum bij Medstar Washington Hospital in Washington, DC, voor verdere evaluatie en werd een paar uur later ontslagen.

Spijtoptant

“Het spijt me voor wat mijn coach heeft gedaan,” zei Dirrell. “Mijn coach is mijn familie, mijn oom, en hij was bezorgd. Hij zorgt voor mij. Hij houdt van me. Vergeeft het hem”.

“Ik ga op staan ​​als een man. Ik wist niet te winnen zoals ik wilde, maar ik kom terug”. Zo zei Direll tegen onze verslaggever.

Politie op zoek

Volgens een rapport over de uitzending in Showtime door de eerste rang verslaggever Jim Gray, die zei dat de politie op zoek was naar Lawson en dat hij zou worden gearresteerd indien gevonden. Uzcategui was weggeleid onder politiebescherming, volgens het rapport.

Moderne Gladiatoren

“We  zijn moderne gladiatoren en soms nemen de emoties het beste van ons,” zei Russell. “Onze families steunen ons en we putten uit elkaars energie, en ik hoop dat de fans dat kunnen dat en begrijpen dat soms de emoties hoog oplopen.

“Ik wil mijn excuses aanbieden voor de gladiatoren. De gladiatoren zijn krijgers. De Dirrell, ​​soms zullen de emoties opbouwen en het beste van ons nemen. Vergeef hen.”

Bekijk ook

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans (41) maakt rentree

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans breekt zijn pensioen af, vertelde zijn manager, Ali Abdelaziz gisteren, aan ESPN's Brett Okamoto.

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel.

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page