Boksmoeder mishandeld meisje (12) die dochter pestte - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boksmoeder mishandeld meisje (12) die dochter pestte

Boksmoeder mishandeld meisje (12) die dochter pestte

Boksmoeder mishandeld meisje (12) die dochter pestte

Edith Riddle, 34, ging gewapend met bokshandschoenen aan naar de school van haar dochter in Florida. De opgefokte moeder wilde de 12-jarige aanvaller van haar kind een lesje leren zo meld de Amerikaanse media vandaag.

Volgens de berichten was Riddle, een fanatiek amateur bokser verbolgen over het feit dat haar dochter gepest werd. Om te voorkomen dat de bokshandschoenen van haar handen zouden glijden had zij deze met superlijm rond haar polsen vastgelijmd.

Zware mishandeling

Uit een paniek melding van de conrector die de moeder in zijn kantoor had en die de politie verwittigde, blijkt dat de losgeslagen moeder het 12-jarige kind naar de grond had geslagen. Dit eindigde met de arrestatie van de vrouw. Zij had het meisje dusdanig mishandeld, dat deze schaafwonden op aan haar knieën en onderarmen opliep. Ook werd het slachtoffer voor een vervolgonderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens berichten hadden Riddle en haar dochter net een ontmoeting met de adjunct-directeur op de campus gehad. Maar in plaats van de campus te verlaten, liep de dochter door de kantine en duwde ze het slachtoffer op de grond en ging ze haar slaan. De moeder deed mee en sloeg het slachtoffer dat nog op de grond lag.

Bekijk ook

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Wraakgevecht! Usman vs Covington 2 gepland voor november

Kamaru Usman en Colby Covington zullen het eindelijk nog een keer over doen in de UFC-kooi.

Ringarts hecht opengeslagen wenkbrauw MMA-vechter aan elkaar

Jason Wilnis drukte gisteren zijn stempel op de MMA-wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page