Bokslegende Tyson Fury accepteert uitdaging van UFC-kampioen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokslegende Tyson Fury accepteert uitdaging van UFC-kampioen

Bokslegende Tyson Fury accepteert uitdaging van UFC-kampioen

Bokslegende Tyson Fury accepteert uitdaging van UFC-kampioen

Tyson Fury zegt dat hij eerst wat onafgemaakte zaken met Deontay Wilder moet oplossen, voordat hij met Stipe Miocic de ring in stapt.

De dag nadat UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic zei dat hij geïnteresseerd is in een bokswedstrijd met bokskampioen zwaargewicht Tyson Fury, is het antwoord van Fury, “kom maar op.”

Op maandag zei Miocic dat hij meer geïntrigeerd is door een bokswedstrijd met Fury dan een derde gevecht met Daniel Cormier. Hoewel Fury het gevecht ook wil, zegt hij dat hij eerst moet vechten tegen Deontay Wilder. Fury hintte ook op een overstap naar het MMA en trainde zelfs al met UFC vechter Darren Till.

Geen kans

“Stipe zegt dat hij me wil boksen, dat zou zeker een goed gevecht zijn. Nadat ik Wilder uit de weg heb geruimd, vecht ik Stipe in een bokswedstrijd als hij dat wil, “zei Fury tegen zijn management MTK Global. “Het zou een groot crossover-gevecht zijn zoals Mayweather en McGregor.”

ZIE OOK >> Tyson Fury traint met MMA vechter

Uiteindelijk richt Tyson Fury zich op de rematch van Deontay Wilder voordat hij zich richt op Stipe Miocic. Of dat gevecht is in MMA of boksen valt nog te bezien. Maar, ‘The Gypsy King’ maakt duidelijk dat de huidige zwaargewicht kampioen van de UFC geen kans zou maken in de boksring met hem.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page