Home / Nieuws / Bokslegende Pacquiao looft bedrag uit voor opsporen daders brute moord

Bokslegende Pacquiao looft bedrag uit voor opsporen daders brute moord

Manny Pacquiao looft een bedrag uit voor het vinden van de daders die een stewardess hebben verkracht en vermoord. Christine Dacera werd op nieuwjaarsdag het leven ontnomen.

De Filippijnse pers meldt dat Pacquiao koste wat het kost de daders wil achterhalen. Pacquiao sprak in een verklaring de hoop uit dat zijn beloningsaanbod van 500.000 (Filippijnse peso’s), licht zou werpen op de gebeurtenissen rond de dood van de jonge stewardess (23).

Elf mannen zijn beschuldigd van verkrachting en moord nadat de stewardess dood was aangetroffen in een hotelkamer. De politie in Makati, de Filippijnen, beschuldigde de mannen nadat Dacera op nieuwjaarsdag dood in een badkuip was gevonden.

Verkracht en vermoord

Aangenomen wordt dat er nog meer personen bij de groepsverkrachting en moord betrokken zijn geweest. Pacquiao zegt dat hij persoonlijk sprak met Dacera’s moeder, Sharon. Die toezicht te houdt op het onderzoek naar de dood van haar dochter.

Manny Pacquiao Photo by Macau Photo Agency on Unsplash

Alhoewel er meerdere personen vastzitten en de politie verklaard dat de zaak daarmee gedeeltelijk is opgelost. Doet Pacquiao een oproep aan de familieleden van de daders om mee te helpen bij het onderzoek. En zo te helpen eventuele medeplichtigen op te sporen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page