? BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Ik zou Conor McGregor verslaan' Nieuws
Nieuws

? BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Ik zou Conor McGregor verslaan'

? BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Ik zou Conor McGregor verslaan'

Mike Tyson houdt van zijn kansen tegen UFC-ster Conor McGregor. In een interview met Jimmy Fallon van The Tonight show is hij zeker.

De voormalige onbetwiste zwaargewichtkampioen beweerde dat hij McGregor zou verslaan. In The Tonight Show met Jimmy Fallon werd hem gevraagd of hij diverse vechters zou verslaan.

'Ja, Ik versla met gemak,' zei Tyson in reactie op de Fallon die McGregor 'gek' noemde, en of Tyson hem aan zou kunnen. Tyson voegde er nog aan toe dat als er ooit een gevecht zou komen dit op boksregels zou zijn.

Rocky Balboa

De 54-jarige Tyson keert in september terug naar de ring om het tegen Roy Jones Jr. op te nemen in een oefenwedstrijd van acht ronden. Ook vroeg Fallon of Tyson het tegen Rocky Balboa zou winnen. Natuurlijk antwoordde Tyson.

McGregor kondigde in juni zijn pensionering aan hoewel UFC-president Dana White verwacht dat hij in 2021 terugkeert. Maar een gevecht tegen Tyson lijkt niet echt waarschijnlijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws