BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Dat had ik nooit moeten doen' Nieuws
Nieuws

BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Dat had ik nooit moeten doen'

BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Dat had ik nooit moeten doen'
BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Dat had ik nooit moeten doen'

Voormalig 'Tiger King' Mike Tyson betreurt zijn 'dwaze' beslissing om twee van de meest gevaarlijke roofdieren als huisdier te hebben gehouden.

De ex-zwaargewicht bokser zegt dat hij 'dwaas' was om twee tijgers te hebben gehouden als huisdier. Hij zegt dat de dieren je met één klap konden doden en heeft zichzelf sindsdien beseft dat hij fout was.

Sprekend met rapper Fat Joe op Instagram Live, zei hij dat hij naïef was om te denken dat hij de tijgers kon beheersen, en gaf toe dat één uithaal van hen dodelijk zou zijn.

Erg dom

'Ik was dom', zei hij. Je kunt deze dieren op geen enkele manier 100 procent tam maken. Dat gaat op geen enkele manier gebeuren. Ze zullen je per ongeluk doden, vooral als je ruw met ze speelt. Ze raken opgewonden, slaan je terug en je bent dood."

Het voormalige zwaargewicht werd synoniem met de wilde tijgers nadat hij ze in huis had gehaald terwijl hij speelde en vocht met de gevaarlijke roofdieren, maar nu denkt hij dat dat 'verkeerd' was om dat te doen.

Dit bericht bekijken op Instagram

The original #tigerking

Een bericht gedeeld door Mike Tyson (@miketyson) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws