Home / Nieuws / Bokslegende Floyd Mayweather Jr. troost knock-out geslagen basketballer

Bokslegende Floyd Mayweather Jr. troost knock-out geslagen basketballer

Floyd Mayweather Jr weet wat het is om in de ring te staan. Wat verliezen is echter niet. Toch troost de ongeslagen bokskampioen voormalig basketballer Nate Robinson.

Ex-basketbalspeler Nate Robinson werd zaterdag knock-out geslagen in zijn bokswedstrijd tegen YouTube ster Jake Paul. Robinson die lange tijd in de NBA speelde, had tegen Paul zijn eerste bokservaring in de ring.

Jake Paul die al eerder had gebokst maakte niet veel werk van de ex-NBA speler. Hij haalde Robinson een paar keer neer. Totdat hij hem uiteindelijk knock-out wist te slaan. Er was wat paniek want Robinson bleef liggen. Toen hij eigelijk bijkwam leek hij zich af te vragen waar hij was.

Belachelijk

In een bericht op Instagram steunt Mayweather de basketballer. ,,Nate, ik ben trots op je en ik zal altijd achter al mijn broers staan. Ik zal mijn broer nooit schoppen als hij neergegaan is”, zei Mayweather.In hetzelfde bericht op Instagram riep de ongeslagen bokser zelfs andere mensen, vooral mede-zwarten, op om het verlies van Robinson niet belachelijk te maken.

,,Het is oké voor mensen om hun mening te geven op sociale media. Maar zwarte atleten of zwarte entertainers, en zeker niet zwarte NBA-spelers, mogen je nooit belachelijk maken. We worden verondersteld allemaal bij elkaar te staan door het goede, slechte en lelijke”, aldus Mayweather.

Bekijk ook

Oprotten: Bokskampioen stuurt ‘mondkap-gekkies’ de ring uit (video)

Canelo Saul Alvarez was zichtbaar niet blij met een paar onwelkome gasten. De Mexicaan die ...

Gane vecht zich langs Rozenstruik in saaie UFC-headliner (video)

Ciryl Gane versloeg Jairzinho Rozenstruik vandaag, via unanieme beslissing in het zwaargewicht main event van ...

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page