Bokslegende Floyd Mayweather Jr. troost knock-out geslagen basketballer – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokslegende Floyd Mayweather Jr. troost knock-out geslagen basketballer

Bokslegende Floyd Mayweather Jr. troost knock-out geslagen basketballer

Floyd Mayweather Jr weet wat het is om in de ring te staan. Wat verliezen is echter niet. Toch troost de ongeslagen bokskampioen voormalig basketballer Nate Robinson.

Ex-basketbalspeler Nate Robinson werd zaterdag knock-out geslagen in zijn bokswedstrijd tegen YouTube ster Jake Paul. Robinson die lange tijd in de NBA speelde, had tegen Paul zijn eerste bokservaring in de ring.

Jake Paul die al eerder had gebokst maakte niet veel werk van de ex-NBA speler. Hij haalde Robinson een paar keer neer. Totdat hij hem uiteindelijk knock-out wist te slaan. Er was wat paniek want Robinson bleef liggen. Toen hij eigelijk bijkwam leek hij zich af te vragen waar hij was.

Belachelijk

In een bericht op Instagram steunt Mayweather de basketballer. ,,Nate, ik ben trots op je en ik zal altijd achter al mijn broers staan. Ik zal mijn broer nooit schoppen als hij neergegaan is”, zei Mayweather.In hetzelfde bericht op Instagram riep de ongeslagen bokser zelfs andere mensen, vooral mede-zwarten, op om het verlies van Robinson niet belachelijk te maken.

,,Het is oké voor mensen om hun mening te geven op sociale media. Maar zwarte atleten of zwarte entertainers, en zeker niet zwarte NBA-spelers, mogen je nooit belachelijk maken. We worden verondersteld allemaal bij elkaar te staan door het goede, slechte en lelijke”, aldus Mayweather.

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page