Bokslegende Floyd Mayweather dit jaar weer in actie? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokslegende Floyd Mayweather dit jaar weer in actie?

Bokslegende Floyd Mayweather dit jaar weer in actie?

Voormalig wereldkampioen boksen Floyd Mayweather heeft onthuld dat hij een reis naar Tokio, Japan, plant om een deal te maken met vechtsport organisatie Rizin.

Mayweather heeft in het verleden eerder zaken gedaan met Rizin. Hij vocht in de headliner van hun grote “Rizin 14″event, in Japan. Dit was op 31 december 2018 toen hij de Japanse kickboks grootheid Tenshin Nasukawa stopte in de eerste ronde van hun demo bokswedstrijd.

Nasukawa werd driemaal neergehaald door Mayweather voordat het gevecht werd afgebroken. Op social media zegt Mayweather Rizin te bezoeken om een deal te maken. “Binnenkort ga ik naar Tokio, Japan. Voor een ontmoeting met Rizin voor iets dit jaar 2020. Blijf op de hoogte”, zei Mayweather.

Alles voor geld

Mayweather maakte zijn aankondiging op dezelfde dag dat Rizin een grote persconferentie hield om hun aankomende evenementen te bespreken. Vanaf augustus start de Japanse organisatie weer met het organiseren van events.

Mayweather zegt voortdurend opnieuw de ring in te gaan. Hij heeft de mogelijkheid van rematch gevechten besproken met zowel Pacquiao als McGregor. En hij is bereid om deel te nemen aan meer demowedstrijden als de prijs goed is. Of hij de ring in gaat bij Rizin laat zich raden.

Bekijk ook

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Topfit: Badr Hari scherp, training betaald zich uit

Na zijn laatste wedstrijd afgelopen december kreeg de topkickbokser flink wat commentaar over zich heen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page