Bokskoning Fury geeft tijdlijn voor gevecht Ngannou Nieuws
Nieuws

Bokskoning Fury geeft tijdlijn voor gevecht Ngannou

Bokskoning Fury geeft tijdlijn voor gevecht Ngannou

Tyson Fury, de WBC-kampioen plant een bokswedstrijd tegen UFC-kampioen Francis Ngannou. Echter zal deze pas in 2023 plaatsvinden.

Kampioen zwaargewicht Fury wil een cross-over bokswedstrijd met UFC-kampioen Ngannou, maar pas volgend jaar. Fury komt van zijn trilogie-overwinning op Deontay Wilder in 2021. Waarmee een van de grootste rivaliteiten in de geschiedenis van het boksen werd afgesloten.

Fury is in onderhandeling geweest om tegen Dillian Whyte te vechten, hoewel er niets is uitgekomen na een verplicht bevel van de WBC. Whyte is de verplichte tegenstander van Fury. Ngannou staat op gespannen voet met de UFC en zijn toekomst bij de organisatie blijft onduidelijk.

Volgend voorjaar

Ngannou versloeg recentelijk Ciryl Gane op UFC 270. Tijdens een recent interview met iFL TV zinspeelde Fury op zijn plannen om binnenkort Ngannou te ontmoeten. ,,Volgend jaar ga ik in maart of februari in Las Vegas vechten tegen Francis Ngannou. Er zijn dit jaar geen gesprekken geweest, omdat ik nog wat moet boksen", zei Fury.

,,Maar volgend jaar kunnen we gekke gevechten hebben. Het is een enorm gevecht ik geloof dat het alle pay-per-view-records in de Verenigde Staten breekt. Twee zwaargewicht kampioenen gaan het tegen elkaar opnemen. " Ngannou heeft gezinspeeld op een toekomstige overstap naar boksen, mogelijk al na zijn huidige UFC-deal die pas ten einde is gekomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws