Bokskoning Fury geeft tijdlijn voor gevecht Ngannou
Home / Nieuws / Bokskoning Fury geeft tijdlijn voor gevecht Ngannou

Bokskoning Fury geeft tijdlijn voor gevecht Ngannou

Bokskoning Fury geeft tijdlijn voor gevecht Ngannou

Tyson Fury, de WBC-kampioen plant een bokswedstrijd tegen UFC-kampioen Francis Ngannou. Echter zal deze pas in 2023 plaatsvinden.

Kampioen zwaargewicht Fury wil een cross-over bokswedstrijd met UFC-kampioen Ngannou, maar pas volgend jaar. Fury komt van zijn trilogie-overwinning op Deontay Wilder in 2021. Waarmee een van de grootste rivaliteiten in de geschiedenis van het boksen werd afgesloten.

Fury is in onderhandeling geweest om tegen Dillian Whyte te vechten, hoewel er niets is uitgekomen na een verplicht bevel van de WBC. Whyte is de verplichte tegenstander van Fury. Ngannou staat op gespannen voet met de UFC en zijn toekomst bij de organisatie blijft onduidelijk.

Volgend voorjaar

Ngannou versloeg recentelijk Ciryl Gane op UFC 270. Tijdens een recent interview met iFL TV zinspeelde Fury op zijn plannen om binnenkort Ngannou te ontmoeten. ,,Volgend jaar ga ik in maart of februari in Las Vegas vechten tegen Francis Ngannou. Er zijn dit jaar geen gesprekken geweest, omdat ik nog wat moet boksen”, zei Fury.

,,Maar volgend jaar kunnen we gekke gevechten hebben. Het is een enorm gevecht ik geloof dat het alle pay-per-view-records in de Verenigde Staten breekt. Twee zwaargewicht kampioenen gaan het tegen elkaar opnemen. ” Ngannou heeft gezinspeeld op een toekomstige overstap naar boksen, mogelijk al na zijn huidige UFC-deal die pas ten einde is gekomen.

Bekijk ook

Knokker 'KO' tijdens illegaal gevecht in parkeergarage

Knokker heftig ‘KO’ tijdens illegaal gevecht in parkeergarage (video)

Ongereguleerde straat gevechten tussen anonieme vechters zijn vaak de luis in de pels van de plaatselijke overheden.

'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen

‘F*cking superheld!’ UFC-vechter blijft criminelen vangen (video)

Kevin Holland UFC-weltergewicht, heeft een mogelijke verklaring gegeven voor zijn recente golf van misdaadbestrijding op straat.

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page