Bokskangoeroe valt MMA-trainer aan: 'Vechten voor mijn leven' (video) Nieuws
Nieuws

Bokskangoeroe valt MMA-trainer aan: 'Vechten voor mijn leven' (video)

Bokskangoeroe valt MMA-trainer aan: 'Vechten voor mijn leven' (video)

Een gevecht tussen een bokskangoeroe en een voormalige MMA-trainer genaamd Cliff Des heeft in Australië voor nogal wat beroering gezorgd. Het dier viel de vechtsporter aan die letterlijk moest vechten voor zijn leven.

Het gevecht tussen de oud-bokser en MMA-trainer met de kangoeroe werd vastgelegd op video. De zes minuten durende vechtpartij tussen de Australische man en een kangoeroe ontstond nadat het wilde dier de tuin van de man in het centrum van Victoria binnendrong en de veiligheid van zijn honden bedreigde.

Levensgevaarlijk

,,Ik wilde mijn honden beschermen en de kangoeroe de tuin uitwerken, maar deze begon met mij te boksen", zegt Cliff Dess die gewond raakte aan zijn hoofd, arm en been. Kangoeroes staan er om bekend te kunnen boksen en zijn sterk en gespierd. ,,Ik probeerde hem te slaan met een stok, maar deze brak af. Hij pakte mij vast verwonde mijn hoofd en beet in mijn arm."

Des kreeg het dier onder controle maar de kangoeroe ontsnapte uiteindelijk. Het gevecht haalde de lokale krantenkoppen toen Des kort daarna werd geïnterviewd over de matchup door 9 News Australia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws