Home / Nieuws / Bokskampioen Tyson Fury redt man van de dood (video)

Bokskampioen Tyson Fury redt man van de dood (video)

Tyson Fury heeft onthuld hoe hij het leven van een vreemdeling redde die naar zijn huis kwam door met hem te gaan hardlopen.

“Vanavond heb ik een vreemde ervaring gehad,” zegt Fury op social media. “Ik ben op de een of andere manier heel nederig, maar op een andere manier heel bang.” De zigeunerkoning van het boksen is een vaste ambassadeur voor geestelijke gezondheid geworden na zijn strijd tegen depressie tijdens zijn afwezigheid uit het boksen enige tijd geleden.

Fury bracht onderbrak zijn vecht carrière en bleef onder de radar voordat hij terugkeerde naar het boksen in de zomer van 2018. Fury’s beslissing om zich uit te spreken over zijn ervaringen heeft talloze mensen geholpen, dinsdag man kwam aan de deur van de bokser en vroeg hem om hulp.

Geeft nooit op

“Een vreemde vreemdeling kwam vanavond naar mijn huis en vertelde me dat hij op het punt stond zelfmoord te plegen, maar dat hij eerst met mij moest praten voordat hij het deed. het lukte mij hem van zijn idee af te helpen en nam hem mee voor een 10 km hardloop sessie. Hij vertrok hierna opgewekt, het lijkt te hebben gewerkt.”

Het Britse zwaargewicht sprak openlijk over zijn psychische problemen en verloor meer dan acht stenen in gewicht voordat hij zijn comeback maakte. “Het was alsof ik in ronde 12 opstond tegen Deontay Wilder, blijf opstaan, hoe vaak het je ook neergaat, blijf doorgaan omdat we ons nooit overgeven.”

Bekijk ook

Smsje verpest illegale video stream McGregor vs Cerrone

Het illegaal streamen van UFC events is verboden en zelfs strafbaar

UFC-Vechter Bisping: ‘De nacht dat ik bijna werd vermoord’

Michael Bisping heeft veel meegemaakt

ROBBIE HAGEMAN: ‘Conor McGregor wees mij op een kerk’ (video)

Hij was in de bloei van zijn kickboks carrière , Robbie Hageman echter werd er ...