Bokskampioen Tyson Fury in tv-serie 'Meet the Furys' Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Tyson Fury in tv-serie 'Meet the Furys'

Bokskampioen Tyson Fury in tv-serie 'Meet the Furys'
Bokskampioen Tyson Fury in tv-serie 'Meet the Furys'

Tyson Fury zal te zien zijn in een vierdelige ITV-serie over zijn gezinsleven, die de ware boksfan niet mag missen.

Tyson zal worden vergezeld door jongere broer en collega-bokser Tommy, die meespeelde in de ITV realityshow Love Island. ITV zegt dat 'Meet the Furys' de kijkers "een ongekend inzicht in het leven van een van de meest fascinerende en controversiële figuren in de Britse sport" zal geven.

De show zal gedurende een aantal maanden worden gefilmd en volgt Tyson en zijn vrienden en familie, terwijl hij zijn zwaargewicht bokskampioenschapstitel in Las Vegas verdedigt tegen rivaal Deontay Wilder.

Gewone man

Fury's vrouw Parijs zal, evenals hun vijf kinderen, samen met zijn broers waaronder Tommy en hun vader John, die hem vanaf zijn achtste tot kampioensbokser heeft opgeleid, zullen een kijkje gunnen in het turbulente leven van de bokser.

Het programma zal een andere kant laten zien van de zwaargewicht kampioen, die open is geweest over zijn gevechten met geestelijke gezondheid en verslaving. Eén clip toont de bokser, die bekend staat als de zigeunerkoning, dagen nadat hij werd gekroond tot zwaargewicht kampioen luiers in de prullenbak gooide en het afval buiten zette. Wanneer de soap uitkomt is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws