Bokskampioen Tyson Fury dreigt worstelaar knock-out te slaan
Home / Nieuws / Bokskampioen Tyson Fury dreigt worstelaar knock-out te slaan

Bokskampioen Tyson Fury dreigt worstelaar knock-out te slaan

Bokskampioen Tyson Fury dreigt worstelaar knock-out te slaan

Tyson Fury heeft beloofd om WWE worstelaar Drew McIntyre knock-out te slaan. En diens titel toe te voegen aan zijn eigen wereldtitel voor zwaargewicht boksen.

WWE-wereldkampioen Drew McIntyre houdt vol dat hij het graag tegen Fury wil opnemen. Fury geeft toe dat hij steeds meer gefrustreerd raakt in de sportschool. Omdat zijn trilogie gevecht met Deontay Wilder wordt uitgesteld en hij actie wil.

Fury wakkerde zijn woordenoorlog op sociale media met McIntyre aan door de worstelaar aan te sporen hun gevecht te regelen. “Big Drew. Big shithouse Drew, Luister. Neem contact op met mijn mensen, Nick Khan, en laten we beginnen,” zegt Fury.

Kom op laten we knokken

De boksers stond al eens eerder in de WWE worstelring in Abu Dhabi, en kreeg daar de smaak te pakken. Ondertussen is Fury nu zo bekend over de hele wereld dat hij, in afwachting van mogelijke gevechten tegen Anthony Joshua volgend jaar. Zelfs een aanvraag heeft ingediend voor het handelsmerk van zijn eigen naam.

Zijn optreden in de WWE leverde Fury grote bekendheid op in Amerika de bakermat van de worstel organisatie. Ook zijn twee eerdere bokswedstrijden tegen Wilder leverde hem de nodige faam en miljoenen op. Wanneer en of Fury zal strijden tegen McIntyre is niet bekend.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page