Bokskampioen Tyson Fury dreigt worstelaar knock-out te slaan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokskampioen Tyson Fury dreigt worstelaar knock-out te slaan

Bokskampioen Tyson Fury dreigt worstelaar knock-out te slaan

Bokskampioen Tyson Fury dreigt worstelaar knock-out te slaan

Tyson Fury heeft beloofd om WWE worstelaar Drew McIntyre knock-out te slaan. En diens titel toe te voegen aan zijn eigen wereldtitel voor zwaargewicht boksen.

WWE-wereldkampioen Drew McIntyre houdt vol dat hij het graag tegen Fury wil opnemen. Fury geeft toe dat hij steeds meer gefrustreerd raakt in de sportschool. Omdat zijn trilogie gevecht met Deontay Wilder wordt uitgesteld en hij actie wil.

Fury wakkerde zijn woordenoorlog op sociale media met McIntyre aan door de worstelaar aan te sporen hun gevecht te regelen. “Big Drew. Big shithouse Drew, Luister. Neem contact op met mijn mensen, Nick Khan, en laten we beginnen,” zegt Fury.

Kom op laten we knokken

De boksers stond al eens eerder in de WWE worstelring in Abu Dhabi, en kreeg daar de smaak te pakken. Ondertussen is Fury nu zo bekend over de hele wereld dat hij, in afwachting van mogelijke gevechten tegen Anthony Joshua volgend jaar. Zelfs een aanvraag heeft ingediend voor het handelsmerk van zijn eigen naam.

Zijn optreden in de WWE leverde Fury grote bekendheid op in Amerika de bakermat van de worstel organisatie. Ook zijn twee eerdere bokswedstrijden tegen Wilder leverde hem de nodige faam en miljoenen op. Wanneer en of Fury zal strijden tegen McIntyre is niet bekend.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page