Bokskampioen neergeschoten bij overval! 'Daders bleven schieten' Nieuws
Nieuws

Bokskampioen neergeschoten bij overval! 'Daders bleven schieten'

Bokskampioen neergeschoten bij overval! 'Daders bleven schieten'

Robert Easter, voormalig IBF lichtgewicht werd gisteren neergeschoten. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis na een overval op zijn persoon in Cincinnati, Amerika.

De voormalige IBF lichtgewicht titelhouder onderging een operatie in een ziekenhuis in Cincinnati. Bokskampioen Easter werd naar verluidt drie keer geraakt door kogels. De bokser werd aangevallen een groep mannen die de bokser naderden en onder schot geld eisten. Toen Easter weigerde geld af te geven werd hij beschoten. Een getuige meld dat de daders bleven schieten (gaat verder onder video).

Herstel

Easter zal naar verwachting volledig herstellen van de meerdere schotwonden. Easter was momenteel aan het trainen. Hij hoopte terug te keren naar de ring in het eerste kwartaal van 2022. Er moest nog een datum worden vastgesteld voor zijn volgende gevecht.

De laatste bokswedstrijd van Easter vond plaats in februari 2020. Daar claimde de Amerikaan een overwinning na tien ronden op Ryan Martin tijdens Showtime in de Mohegan Sun Arena, Uncasville (Connecticut). Het gevecht stond op de undercard van een oude vriend en stalgenoot Adrien Broner die Jovanie Santiago versloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws