? Bokskampioen Tyson Fury: 'Kom uit die donkere diepte' Nieuws
Nieuws

? Bokskampioen Tyson Fury: 'Kom uit die donkere diepte'

? Bokskampioen Tyson Fury: 'Kom uit die donkere diepte'

Tyson Fury de grote bokskampioen ging door diepe dalen en leed zelfs aan en ernstige depressie, raakte aan de drugs en drank. De Brit kwam er bovenop, bokste een aantal succesvolle wedstrijden en claimde wereldtitels.

Om de mensen die hetzelfde doormaakte als de Brit en alle anderen die lijden toog de topboksers naar social media om een motivatie video op te nemen. ,,Vandaag is jullie dag mensen, vandaag is de dag om ja te zeggen tegen de nieuwe jij", zegt Fury in de video die hij als hart onder de riem opnam.

Geef nooit op

Fury die in Las Vegas verblijft als voorbereiding op zijn aanstaande wedstrijd met Anthony Joshua heeft nog meer te vertellen zo zegt hij; ,,Hier sta ik dan 13 jaar later en ben weer helemaal terug, vandaag is jullie dag om een verschil te maken. " De Brit die vol energie zit bevindt zich momenteel in een impasse met Joshua. Er lijkt maar geen besluit te kunnen worden genomen waar het gevecht plaats zal vinden.

Dat lijkt fury niet van zijn stuk te brengen en hij is dan ook vol vuur in zijn video toespraak, die hij opnam vanuit zijn nieuwe stulpje in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws