Bokskampioen Dereck Chisora ​​wil MMA-debuut bij Bellator - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokskampioen Dereck Chisora ​​wil MMA-debuut bij Bellator

Bokskampioen Dereck Chisora ​​wil MMA-debuut bij Bellator

Chisora (R)

Nu een gevecht met Oleksander Usyk ver weg lijkt.Wil Dereck Chisora ​​wil zijn MMA-debuut maken in Bellator en wel zo snel mogelijk.

In een interview met BBC Sport zegt Chisora dat hij een gevecht bij Bellator MMA wil. Nu het boksen stil ligt en MMA gewoon doorgaat lijkt dat de Brit wel wat. “Het gevecht met Usyk is uitgesteld tot juni of juli. Maar als ze het verder doorschuiven wil ik een MMA-gevecht, “zegt Chisora.

Chisora ​​zou de ongeslagen voormalige cruiserweight-kampioen Usyk ontmoeten in Londen op 23 mei. Het gevecht werd geannuleerd vanwege het coronavirus. ‘We proberen datums voor juni of juli te zekeren, zei Chisora.

Dan maar de MMA-kooi in

“We wachten op de datum die ze ons voor Usyk geven, maar als er een grotere kloof is, gaan we meteen naar Bellator.” Ondanks zijn interesse in de cross-over heeft Chisora ​​geen MMA ervaring. De 26-jarige topbokser is sinds 2007 actief in het prof-circuit.

Boksers doen het over het algemeen niet slecht in staande gevechten. Hoe een bokser als Chisora het op de grond zal doe valt te bezien. Collega Engelsman Tyson Fury trainde recentelijk met UFC vechter Darren Till om te proeven wat het MMA-vechten zoal inhoudt.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page