Bokskampioen Deontay Wilder biedt excuses aan voor slaan mascotte Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Deontay Wilder biedt excuses aan voor slaan mascotte

Bokskampioen Deontay Wilder biedt excuses aan voor slaan mascotte
Bokskampioen Deontay Wilder biedt excuses aan voor slaan mascotte

Deontay Wilder heeft de fans een voorproefje gegeven van wat hij van plan is met Tyson Fury te doen ... door een gigantische mascotte op de Amerikaanse televisie uit te schakelen.

De Amerikaan staat op het punt om 'The Gypsy King' op 1 december in Las Vegas onder ogen te komen en heeft zijn tegenstander geconfronteerd in persconferenties om het gevecht te promoten.

In afwezigheid van zijn zwaargewicht uitdager tijdens een optreden in het Spaanssprekende programma Nacion ESPN, echter, moest Wilder genoegen nemen met een besnorde kolos compleet met sombrero, en een rubberen pop.

Gebroken kaak

Echter werd er al snel gesuggereerd dat de persoon in de mascotte zijn kaak gebroken zou hebben door de stoot van Wilder, men ging zelfs zo ver dat er gezegd werd dat Wilder niet zou weten dat er een mens in de mascotte zat.

Op Instagram plaatste Wilder recentelijk een uitleg over het tafereel;

Anything headlining I didn’t know a “Human Being” was in there is just straight “Click Baiting” like come on now, I guess the Mascot rolled out there. show so respect! I sincerely apologize to the brave man that was injured (if this is true). I have the up most high respect for him, his participation, willingness and courage. If this is true @nacionespn I personally would like to invite him to my Dec.1 fight. Word Is Bond.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws