Bokskampioen Anthony Joshua als vervanger voor Lionel Messi – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokskampioen Anthony Joshua als vervanger voor Lionel Messi

Bokskampioen Anthony Joshua als vervanger voor Lionel Messi

Bokskampioen Anthony Joshua biedt zichzelf aan naar Barcelona als vervanger voor Lionel Messi. Maar of Ronald Koeman daar wel zo blij mee is.

Anthony Joshua heeft beweerd dat hij klaar is om Lionel Messi te vervangen bij Barcelona. Wereldkampioen boksen Anthony Joshua heeft zichzelf aangeboden aan het Spaanse Barcelona als vervanger voor de Argentijnse ster Lionel Messi mocht hij Nou Camp verlaten.

Naast boksen is Joshua een grote voetbalfan. Nu Messi van de gelegenheid dat er een nieuwe trainer is gebruikt lijkt te willen maken, ziet Joshua het wel zitten Spaanse veld op te gaan. Lionel Messi wordt in verband gebracht met een transfer naar Paris-Saint-Germain, Inter Milan of Manchester City.

Op naar FC Barcelona

Lionel Messi was naar verluidt razend op het bestuur. En over de manier waarop nieuwe coach Ronald Koeman zijn opvallende teamgenoot Luis Suarez op de transferlijst zette. Dit viel natuurlijk ook op bij boksgrootheid Joshua. Deze ging naar zijn Instagram-verhaal om te pronken met zijn uitstekende voetbalvaardigheden.

En beweerde dat hij klaar is om Lionel Messi te vervangen bij Barcelona. Joshua deed een reeksje hooghouden met de bal. Terwijl hij genoot van een potje balletje trap in de sportschool voordat hij zijn verzoek naar Barcelona stuurde om Lionel Messi te vervangen. Dat een ander een grap is van Joshua mag duidelijk zijn. Maar dat hij het als voetballer het niet eens zo slecht zou doen bewijst de video.

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page