Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

De Britse bokskoning zelf vader van een groot gezin is op tournee door Engeland. Op een van de evenementen gisteren nam hij de de tijd voor River. Het jongetje wat een groot fan is van de bokser de ziekte botkanker heeft werd direct in de armen van Tyson gesloten.

Een ontroerend moment ontstond toen Fury op zijn knieën ging en een gebed uitsprak. ,,Lieve God genees River, hij heeft niemand kwaad gedaan", waarna een emotionele Fury de jongen een kus gaf.

De fans reageerde masaal op social media en noemde de bokser een man van het volk. Fury staat er overigens om bekend veel goede doelen te steunen. En schroomt niet zich in te zetten voor de zieken en minder bedeelden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws